Kérje tanácsunkat!

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére

Kapcsolatfelvétel BG-Graspointner-vel

-

BG Homlokzati és tetővíz elvezetési lemezfolyóka rendszer

Rugalmas alkalmazkodás az igényekhez

A vízelvezetési problémák megoldásának ideális kombinációja: a tartósságot az acél, mint alapanyag, a minőséget a gyártó BG Graspointner biztosítja.
Ott, ahol alacsony beépítési magasság mellett maximális vízelvezetési keresztmetszet szükséges, ideális megoldás a BG Lemez folyóka, horganyzott vagy rozsdamentes acélból.
Tervezők és építészek elképzeléseinek megvalósítására széles választási lehetőséget kínálunk a fedlapok tekintetében: hálós rács, hossz- vagy keresztbordás rács, perforált rács, de akár egyedi igények szerint gyártott rács is a BG lemezfolyóka program része.

BG-FA Homlokzati folyóka

A BG-FA Homlokzati folyóka lapos tetők, teraszok és homlokzatok vízelvezetésére szolgál, a legkülönbözőbb lefedési lehetőségekkel. A magassági különbségek kiegyenlítésére, vagy a saját lejtés kialakítására a magasságban állítható lemezfolyóka rendszert ajánljuk.

BG-FA Homlokzati résfolyóka

A Homlokzati résfolyóka vakolt illetve üvegezett homlokzatok, üzlet portálok lefolyó csapadékvizének levezetésére szolgál. A felülről látható keskeny rés elegáns megjelenést ad, a nem látható öblös folyókatest pedig az optimális vízelvezetési teljesítményt biztosítja.


BG-SA Résfolyóka
A BG SA Résfolyóka BGU és BGF beton folyóka testre illeszthető. Optimális megoldás azokra az építészetileg kiemelt helyekre, ahol a vízelvezetés megoldása mellett kiemelten fontos a megjelenés. A keskeny rés kialakításnak köszönhetően a résfolyóka észrevétlenül illeszkedik környezetébe.

BG-PA Parkolóház folyóka

A BG-PA Parkolóház folyóka, mint neve is jelzi, elsősorban parkolóházak, garázsok vízelvezetésére szolgál. Az alacsony beépítési magasságnak köszönhetően elfér a padló szerkezetben. A rácsok gyorscsatlakozóval vagy csavarral rögzíthetőek a folyóka testben.


Egyedi megoldások
Amennyiben Önnek egyedi elképzelései vannak, keressen bennünket bizalommal, technikusaink szívesen tervezik meg az Ön által elképzelt megoldást. A gyártásban, majd az építkezés helyszínén is teljes tudásunkkal és tapasztalatunkkal állunk rendelkezésére. Mottónk: „a specialisták többet adnak”. Várjuk ajánlat kérését és azon leszünk, hogy a kivitelezés során gyorsan, egyszerűen beépíthető, az Ön elképzelése szerint megvalósítható vízelvezető rendszert alakítsunk ki.

-